Дніпро і Миколаїів відмовились від львівського сміття

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
13 вересня 2016 16:23

Дніпро та Миколаїв, які приймали левову частку львівського сміття, відмовилися приймати відходи з міста. Мер Львова Андрій Садовий поїхав до Києва, щоб вирішити проблему з вивезенням сміття. Про це розповіла Ірина Маруняк, заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

"Ситуація з вивозом сміття у Львові є складною. З вивозом сміття не справляються три перевізники. Міський голова говорив про цю проблему з прем'єр-міністром України, зараз він перебуває у Києві. Проблема з вивозом сміття має політичний аспект, бо практично всі сміттєзвалища є заблокованими. Зараз сміття з міста вивозять лише на 2 полігони у Львівській області", - додає чиновниця.

За словами Ірини Маруняк, завтра Андрій Садовий зустрінеться із журналістами та розповість як місто вирішуватиме цю проблему. Наразі у мерії не знають, коли вдасться стабілізувати ситуацію з вивозом сміття.

Нагадаємо, з четверга, 8 вересня, львів'яни почали скаржитись  у соцмережах, що у місті не вивозять сміття. Найпроблемнішими районами є Шевченківський, Франківський та Сихівський. 

Читайте ще новини Львова:

Сміттєвий колапс у Львові: вже п'ять днів не чистять баки

Львівське сміття повезуть аж у Миколаїв

Отримай відповідь: куди скаржитись у Львові на переповнені смітники

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах