У Львові вчителька-садистка готується повернутися в школу через суд

фото з сайту: portal.lviv.ua

фото з сайту: portal.lviv.ua

Події
21 вересня 2016 10:55

Звільнена у 2014 році вчителька НВК імені В.Стуса (№76) Людмила Чайковська досі продовжує "трясти" Франківський суд Львова, аби визнав її звільнення незаконним. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила керівник Батьківської ради Львівщини Олена Пономарева.

Так, горе-педагог не визнає звинувачення у аморальності і планує повернутись до школи.

"Дивно, що вона свої аморальна вчинки визнає, але не вважає себе винною. Тепер вона подала у суд, вона оскаржує рішення управління освіти про звільнення. Вона оскаржує, мовляв, її незаконно звільнили. Справа затягується…Якщо суд скасує ухвалу про звільнення, то вона матиме право повернутися. Це нонсенс", – розповіла О. Пономарева.

Також вона додала, що за вчительку заступилися профспілки науки і освіти.

"Профспілки, які нібито, мали подумати про моральну  сторону, вони її (вчительку-ред.) захищають.

Це людина, яка ставила людину на коліна, била папками по голові, навчала дітей, що немає Бога, є Ярило. Це страшна людина…", – зазначила активістка.

І додала: "Вона вже пенсійного віку. Вона не знайшла в собі сили вибачитися перед тою дитиною…Зараз у них молодий гарний вчитель. Але Чайковська постійно при зустрічі з дітьми каже: "Я повернуся".

Нагадаємо, що вчителька Чайковська змушувала учня другого класу ставати на коліна і вибачатися перед іншою дитиною. Окрім того, вчителька неодноразово називала дівчат "дурочками" та піднімала голос на учнів. У 2014 році міська рада видала наказ про звільнення Чайковського, а у 2015 році вона розпочала боротися за своє повернення до школи.

Читайте ще новини Львова:

Які зміни чекають львівських першокласників цього року 

На Львівщині школярі будуть навчатися в ігровій кімнаті 

Якими були школи Львова у радянські часи: фото 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах