На Сихові буде свій театр

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Події
26 вересня 2016 18:10

9 жовтня у червоній залі Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка відбудеться перша вистава театру "Domus", повідомила Наталія Меньшикова, одна з організаторів театру та режисер майбутньої вистави під час дискусійної розмови на тему: "Як повинні розвиватися райони Львова? Приклад Сихова".

Театр заснований з ініціативи Наталії Меньшикової та Дениса Федєшова на кошти організаторів та всіх охочих долучитися до створення театру. "В "Domus" зібралися люди різного віку, з театральним досвідом та без, об’єднані спільною ідеєю – створити театр. Зараз у театральному колективі семеро людей. До створення долучилися не тільки люди зі Львова, а й зі Сходу та інших регіонів України. Наприклад, тканини нам прислали з Ужгорода", –  розповіла Наталія Меньшикова.

Перша вистава відбудеться 2 жовтня о 18:00 год. за адресою: просп. Червоної Калини, 81, Культурно-освітній центр ім. О. Довженка (червоний зал). Вхід безкоштовний.

Вистава "Уві сні та наяву" створена за мотивами творів Габріеля Гарсії Маркеса та Анни Соколової. "Це вистава про наше життя, співвідношення того світу, який ми б хотіли бачити, але поки що він існує тільки уві сні, та реального світу", – прокоментувала Tvoemisto.tv режисер.

Театральна трупа планує організовувати виставу щотижня: зранку –  для дітей, ввечері – для дорослих.

Така назва театру також не випадкова. З латинської мови "Domus" перекладається як "дім".  Більше того, назва латиною свідчить про вічність театру, як мистецтва.

Читайте ще новини Львова:

У Львові відкривають новий дитячий клуб з театральною студією

У Львові обрали найкращу кав'ярню 2016 року

Яким буде перший львівський коворкінг для батьків з дітьми

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах