Де навчатись водінню: перелік акредитованих автошкіл у Львові

фото з сайту www.y-oman.com

фото з сайту www.y-oman.com

Події
29 вересня 2016 15:45

У сервісних центрах МВС підготували загальноукраїнський перелік акредитованих автошкіл, які мають право навчати майбутніх водіїв та відповідають усім вимогам і стандартам, повідомили у прес-службі регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

водіння

"Акредитація для автошколи – це як знак якості для будь-якого продукту чи товару і є своєрідною гарантією. Для того, щоб її отримати, навчальний заклад має пройти державну акредитаційну комісію Головного сервісного центру, яка висуває серйозні вимоги та норми, що визначають можливість автошколи гарантувати якість та безпеку навчального процесу. Тому радимо усім, хто планує опанувати водійську майстерність, ознайомитись з переліком, а також поцікавитись про акредитацію безпосередньо в самій автошколі",- зазначають у регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області/

Зараз у Львівській області діють близько 90 акредитованих автошкіл, але цей перелік буде постійно поновлюватись, відповідно до результатів роботи акредитаційної комісії.

Ознайомитись з переліком акредитованих автошкіл можна за посиланням:

 всеукраїнський перелік

перелік у Львівській області

Також нагадаємо, що за вісім місяців цього року сервісні центри МВС у Львівській області видали майже 20 тисяч водійських посвідчень, а відсоток складання іспитів з першого разу становить 57.3 %.

Читайте ще новини Львова:

Львів'янину на замітку: за водіння напідпитку водії платитимуть величезний штраф 

Таксисти Львова: хто возить львів'ян та гостей міста 

Львівські копи затримали п'яного таксиста та ще й без прав

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах