Продаж нерухомості: які квартири користуються попитом у Львові

Фото взято з сайту point.ua

Фото взято з сайту point.ua

Події
30 вересня 2016 08:57

Найбільш високим попитом у Львові користуються квартири, вартість яких нижча за середньоринкову.  Як розповів порталу Domik.ua керівник агенції нерухомості Дмитро Маснецкій, якщо ціна однокімнатної квартири стандартної площі і планування у Львові нижче $ 25000, то вона продається в найкоротші терміни, оскільки таких пропозицій дуже мало. У сегменті двокімнатних квартир попитом користуються об'єкти за ціною нижче $ 30000.

Розмір торгу при продажу квартир у Львові становить від $ 500 до $ 2000-3000. Сума знижки залежить від початкової вартості нерухомості та терміновості її продажу. Відзначимо, що значну поступку можуть надати продавці квартир, які користуються невисоким попитом (наприклад, трьох- або чотирикімнатних).

Основним критерієм вибору квартири для покупців у Львові є вартість об'єкта. За словами ріелтора, більшість людей вважають за краще робити ремонт самостійно відповідно до свого смаку, тому стан житла на вибір практично не впливає.

Найбільшим попитом в місті користуються одно- і двокімнатні квартири невеликої площі, а також квартири-малосімейки і "гостинки".

Що стосується типу стін, то найменшим попитом користується житло в панельних будинках. Покупців воно мало цікавить навіть в тому випадку, якщо вартість невелика. Високим попитом користуються квартири в історичному центрі Львова, оскільки таких пропозицій на ринку небагато.

Читайте ще новини Львова:

Малехів наклав вето на "сміттєвий договір" зі Львовом

Як львів'яни борються зі шкільними поборами (відео)

Тату-рекорд, бодіарт та байк-шоу: що цікавого буде на тату-фесті у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах