У Львівській області закрилися магазини duty free

Новина - Події - У Львівській області закрилися магазини duty free

Новина - Події - У Львівській області закрилися магазини duty free

Події
01 жовтня 2016 15:06

Державна фіскальна служба строком на 30 днів зупинила дію дозволів на експлуатацію магазинів безмитної торгівлі, що належать українсько-німецькому спільному підприємству “Львів-Трейдинг”. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на прес-службі компанії.

Як зазначається, відповідне рішення було прийнято 27 вересня, а вже через декілька годин магазини були закриті. У компанії такі дії фіскалів вважають тиском на компанію в інтересах конкурентів чи високопосадовців.

“Ми вважаємо, що ДФС цілеспрямовано знищує нашу компанію в інтересах високопосадовців та наших конкурентів. За останні два роки ДФС надсилала на наше підприємство дев’ять перевірок, жодна з яких не зафіксувала серйозних порушень. Зазначимо, що на інших пунктах перетину кордону діє ще низка магазинів безмитної торгівлі інших компаній, проте до них у ДФС немає жодних претензій. “Львів-Трейдинг” за 25 років роботи на українському ринку довів, що ми є законослухняною компанією, яка поважає закони України. Ми будемо оскаржувати незаконне рішення посадовців та домагатися відновлення роботи наших магазинів”, – зазначив заступник генерального директора Тарас Лучка.

Зазначимо, за даними прес-служби, ДФС мала намір анулювати ліцензію “Львів-Трейдинг”. Претензії фіскалів стосуються діяльності компанії у 2013-14 рр., проте жодних порушень не зафіксовано в актах, за результатами численних перевірок, зазначили у компанії.

Читайте ще новини Львова:

Стало відомо, куди перенесуть зупинки львівських маршруток з приміського вокзалу

Для львівських пенсіонерів влаштують дискотеку в трамваї

Гарячий жовтень: ТОП подій місяця у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах