Для львівських пенсіонерів влаштують дискотеку в трамваї

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Дозвілля та їжа
30 вересня 2016 14:49

Для дідусів та бабусь проведуть екскурсію з живою музикою в старенькому трамваї.

До Міжнародного дня людей похилого віку представники старшого покоління львів'ян запропонували організувати екскурсію по цікавих місцях, де пройшла їхня молодість. Для цього обрали ретро-трамвай, якому вже не один десяток років - саме в таких в молодості каталися  львівськими вуличками сучасні бабусі й дідусі.

- У цьому трамвайчику ми з чоловіком і познайомилися, - згадує 75-річна Анна Григорівна. - Пам'ятаю, вранці, поспішаючи на роботу, часто зустрічалися поглядом. А потім на зупинці розговорилися. З ним же пов'язані багато романтичних і не лише спогадів - на ньому їздила на перші побачення, а потім - в рагс, на ньому ж і поспішала до пологового будинку.

Пенсіонери не тільки зможуть покататися по "місцях бойової слави", а й потанцювати під час поїздки.

- Під час екскурсії організуємо ретро-вечірку прямо у вагоні, - розповів "КП" в Україні "директор Львівського міського територіального центру соцобслуговування пенсіонерів та самотніх громадян Віталій Брославський -. Були суперечки щодо музики? - Вибрати живу або влаштувати дискотеку в стилі минулих десятиліть. Більшість . схиляється до першого варіанту. Зараз ми шукаємо музикантів, домовляємося про вечір для наших підопічних Але якщо не вдасться. - буде ретро-дискотека, що теж непогано.

Захід попередньо заплановано на 3 жовтня. У екскурсійно-музичному ретро-трамваї зможуть покататися 25 пенсіонерів - за кількістю місць у вагоні. Хоча пропонували вагони і з великою кількістю сидінь, але пенсіонери віддали перевагу більш скромному трамваю, який вони пам'ятають ще з часів своєї молодості.

А вже після такої пізнавальної прогулянки по місту, 7 жовтня, для літніх людей організовують ще одну вечірку з необмеженою кількістю відвідувачів, ретро-музикою і солодкими частуваннями.

Читайте ще новини Львова:

Топ-5 місць для осінніх прогулянок у Львові

Де у Львові продаватимуть їжу без пестицидів та харчових добавок

Якою буде погода у Львові на вихідні

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах