У Львові водія, що вигнав з маршрутки змоклу дитину, хочуть звільнити

Новина - Події - У Львові водія, що вигнав з маршрутки змоклу дитину, хочуть звільнити

Новина - Події - У Львові водія, що вигнав з маршрутки змоклу дитину, хочуть звільнити

Події
05 жовтня 2016 13:28

Водій автобусного маршруту №138 вигнав з машини 11-річну дитину, яка промокла під дощем. Нагадаємо, учора з’явилась інформація, що водій маршруту №138 вигнав з машини 11-річного хлопчика, який промок під дощем. Інцидент трапився на вулиці Окружній.

Як повідомив Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР, водія обласного автобуса, який вигнав промоклу дитину, звільнять з роботи, якщо на цьому наполягатиме сім’я хлопчика.

Таку інформацію надав міському управлінню транспорту та зв’язку в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК Львівської ОДА Роман Кокотайло. Автобусний маршрут №138 обслуговує обласний перевізник, повідомляють у прес-службі міськради.

"До нас поступила інформація, що водій автобусного маршруту №138 вигнав з машини 11-річну дитину, яка промокла під дощем. Ми цю інформацію передали в департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК Львівської ОДА. Керівник департаменту запевнив, що з водієм буде проведено роботу, домовлено про зустріч сім’ї хлопчика з перевізником та водієм", – зазначив Віктор Щир.

"Перевізник вже сконтактував зі сім’єю, мають домовитись про зустріч. Сім’я хлопчика, якого вигнали з маршрутки, має вирішити, чи вимагатиме вона звільнення водія", – зазначив Роман Кокотайло.

Читайте також: 

Двоповерховий поїзд "Skoda" хочуть пустити новим маршрутом до Львова

На Львівщині випав перший сніг (фото)

Львів'ян просять оминати частину вулиць через негоду: які саме

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах