У Винниках копи затримали двох розбійників

фото: патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

Події
16 жовтня 2016 15:54

Патрульні по гарячих слідах затримали підозрюваних у розбійному нападі, повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

Сьогодні близько 5 години ранку патрульні отримали виклик з міста Винники, що на вулиці Галицькій двоє невідомих вдарили по голові заявника та заволоділи його сумкою з грошима та документами. Потерпілий надав описи двох осіб, яких вдалося запам‘ятати.

Інспектори оперативно опитали свідків і встановили, що особи, які можуть бути причетними до кримінального правопорушення,ймовірно пішли у напрямку Львову в лісосмузі. Екіпаж відпрацьовуючи прилеглі території, поблизу озера побачив двох осіб. Підозрювані помітивши патрульних поліцейських почали втікати у ліс. Вже за 50 метрів патрульні наздогнали чоловіків та затримали їх. В одного з них виявили сумочку, походження якої затриманий пояснити не зміг. На місце події викликали слідчих Личаківського відділу поліції.

2

Під час слідчих дій в одного із затриманих в кишені при понятих знайшли майже 4 тисячі гривень,купюрами того ж номіналу, які вказав заявник. Потерпілий упізнав нападників та свою сумку. У ній були його документи. Далі справою займалися слідчі. Один із нападників раніше притягався за схожі випадки.

Читайте ще новини Львова:

Львівські поліцейські затримали рецидивіста, який стріляв по перехожих

Экс-поліцейского, який влаштував смертельну ДТП у Львові, арештували

Біля Львова легковик в’їхав в рейсовий автобус: двоє загиблих

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах