На Закарпатті вбили віруючого через образу свідків Єгови

фото з сайту РИА Новости Украина

фото з сайту РИА Новости Украина

Події
18 жовтня 2016 13:38

На церковне свято в селі Терново на Закарпатті парафіяни поспішали в православний храм. Поруч із входом до церкви біля стенду з друкованою продукцією стояли дівчата, Свідки Єгови. Один з віруючих попросив їх переміститися в сторону від храму - все ж релігійні погляди у православних парафіян і свідків Єгови відрізняються. Але дівчата стояли на своєму - маємо право стояти, де нам подобається.

- Після служби цей же чоловік вийшов з храму і зауважив, що свідки Єгови до його прохання так і не дослухалися, - розповідають "КП" в Україні "у відділі комунікації поліції Закарпатській області -. Тоді він сам взяв стенд і переніс його на 50 м від храму.

Увечері 78-річного прихожанина відвідали батьки однієї з дівчат, обурені його ставленням до їхньої дочки. Нібито своєю дією, перенесенням стенду, він образив її. За коротким поясненням щодо вечірнього візиту батько дівчини завдав удару господарю дому - віруючий впав і вдарився головою. На "швидкій" його відвезли в лікарню, де він помер через кілька днів.

Як відзначають в поліції Закарпатської області, батько свідка Єгови під цілодобовим домашнім арештом. Проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею "вбивство з необережності".

Читайте ще новини Львова:

У Львові з колоній втік засуджений за замах на вбивство

Затримано підозрюваного у вбивстві 17-річної дівчини

У Львові мати до смерті забила дворічну доньку

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах