Дізнайся де помолитися: у Львові перебуватиме Плащаниця Богородиці

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
02 листопада 2016 09:49

У Львові 5-7 листопада перебуватиме Плащаниця Пресвятої Богородиці – чудодійна ікона, яка зберігається в Старому місті в Єрусалимі, у Гефсиманському подвір’ї, що навпроти Храму Гробу Господнього, повідомляє Релігійно-інформаційна служба України.

Ця одна із найбільших святинь Єрусалимської Церкви привезена до України і подорожує містами нашої держави в рамках проведення Хресного ходу "Україна під Покровом Богородиці".

За словами Патріарха Єрусалимського, Богородиця є найбільшою заступницею за рід людський, тому важливою є молитва до Пресвятої Діви перед такою шанованою святинею, в час, коли Україна переживає складні часи. Також благословляючи привезення Плащаниці до України, Патріарх Феофіл запевнив про постійну молитву за Україну в Єрусалимі та побажав українцям в твердій вірі та молитві до Богоматері здобути мир і злагоду в державі.

Зустріч чудодійної ікони Плащаниці Пресвятої Богородиці відбудеться 5 листопада у Свято-Георгіївському храмі (УПЦ (МП)) міста Львова (вул. Короленка 3), де вона перебуватиме до вечора 7 листопада.

Плащаниця відвідує Львів вдруге. Восени 2012 року близько 40 тисяч львів’ян вклонилися святині у Георгіївському храмі за одну добу її перебування. З розкладом Богослужінь перед Плащаницею Богородиці можна ознайомитися тут.

Дивись ще:

Дізнайся: де у Львові будуть "розумні" мікрорайони

Як новеньке: у Львові відновили Вірменське подвір'я

Хороша новина: закінчили будівництво залізничного тунелю в Карпатах

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах