Та невже: львів'янка відсудила у виборчої комісії 25 тисяч гривень

Новина - Події - Та невже: львів'янка відсудила у виборчої комісії 25 тисяч гривень

Новина - Події - Та невже: львів'янка відсудила у виборчої комісії 25 тисяч гривень

Події
04 листопада 2016 11:51

Львівська пенсіонерка, яка під час місцевих виборів у жовтні 2015 року працювала членом дільничної комісії, відсудила у Львівської міської виборчої комісії 24,8 тисячі гривень.

У рішенні Сихівського районного суду вказано, що після підрахунку голосів жінка пішла у вбиральню, але через погане освітлення впала і отримала перелом тазових кісток.

"Близько 05:00 26 жовтня 2015 року дільнична виборча комісія завершила підрахунок голосів виборців. Після цього жінка пішла у вбиральню. У коридорі вбиральні було відсутнє освітлення, тому вона не помітила однієї сходинки і впала. Через це отримала важкий перелом тазових кісток. Вона звернулась за медичною допомогою, а після цього дільнична виборча комісія склала акт про нещасний випадок, пов'язаний з виробництвом", – йдеться у рішенні суду.

За словами жінки, складеного Львівською міською виборчою комісією акту недостатньо для отримання відшкодування, а голова виборчої комісії відмовився складати інший документ, який давав підстави для отримання коштів, оскільки жінці не викликалася медична допомога і додому вона добралася самостійно.

"Нескладення відповідачем рішення про проведення розслідування, неподання позивачу повного пакету документів і невиплата їй коштів з покликанням на закриті рахунки виборчої дільниці є безпідставними, тому розрахована позивачем сума в розмірі 24 800 грн. як шкода, заподіяна здоров'ю члена дільничної виборчої комісії, підлягає стягненню", – вирішив суд.

Юристів Львівської міської виборчої комісії на засіданні суду не було. Водночас сама комісія має 10 днів на оскарження цього рішення.

Дивись ще: 

Гучна справа: стало відомо де у Львові працював бордель на 50 повій

Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод

З висоти пташиного польоту: львів'янин показав красу Личаківського кладовища

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах