Смакота: у Львові створили картину з ковбаси

Новина - Події - Смакота: у Львові створили картину з ковбаси

Новина - Події - Смакота: у Львові створили картину з ковбаси

Події
05 листопада 2016 17:01

У рамках фестивалю барбекю BBQFest.WinterON, у Львові 5 листопада створили картину з ковбаси. Авторкою роботи стала львівська художниця Галина Дудар.

Розмір картини становить 120 см на 84 см. На її створення знадобилось 16 видів ковбаси, загальна вага якої - приблизно 10 кг.

Як розповіла ZAXID.NET Галина Дудар, картину з їжі вона робить вперше.

Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото

"Колеги будуть сміятись, мабуть. Коли я сказала, що буду таке робити, друзі дуже здивувались: як, з ковбаси?", - прокоментувала таку незвичну мистецьку акцію художниця.

"Нам хотілось зобразити щось таке, що несе щастя і позитивні емоції. Кінь і підкова – це український символ щастя, який асоціюється з добром, добробутом і позитивом", - розповіла керівниця відділу маркетингу "Родинної ковбаски" Людмила Томашевська.

За словами організаторів акції, картин з ковбаси раніше в Україні ніхто не створював. Львівська картина претендує на звання найбільшої. Тож встановлення рекорду зі створення найбільшої подібної картини зафіксували представники Книги рекордів України.

Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото 1

"Ми не намагались зробити щось гламурне чи модне, а хотіли зробити щось, що було б зрозумілим для простих людей, доступним і смачним", - додала Людмила Томашевська.

Після завершення, картину змогли скуштувати гості фестивалю.

Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото 2Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото 3Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото 4Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото 5Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото 6Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото 7Смакота: у Львові створили картину з ковбаси фото 8

Дивись ще: 

Гучна справа: стало відомо де у Львові працював бордель на 50 повій

Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод

З висоти пташиного польоту: львів'янин показав красу Личаківського кладовища

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах