Вікові зони та балансир: як оновлять дитмайданчик біля львівського цирку

Новина - Події - Вікові зони та балансир: як оновлять дитмайданчик біля львівського цирку

Новина - Події - Вікові зони та балансир: як оновлять дитмайданчик біля львівського цирку

Події
08 листопада 2016 14:32

На дитячому майданчику на вул. Городоцькій, що поблизу цирку, працівники комунальники демонтують старі елементи майданчика, до кінця року його планують відремонтувати. Зокрема, майданчик поділять на чотири вікові зони, а також облаштують зону для дітей з обмеженими можливостями.

"Перша зона буде для батьків з малими дітьми, які ще у візках. Там будуть встановлені нові лавочки, поруч буде зона з гойдалками, балансирами та гірками – для діток від 3 до 5 років. Далі буде зона з більшими гойдалками та гірками для діток 6-12 років. Також там буде окрема зона для дітей з обмеженими можливостями, зокрема, які пересуваються на візках. У цій зоні буде розміщено три елементи: карусель, гойдалки та пісочниця", - розповів ZAXID.NET начальник управління сім’ї, молоді і спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер.

За словами чиновника, на майданчику залишать та відновлять фігури слона та левів. "Інші елементи були знищеними та травматичними для дітей, тому їх довелось демонтувати", - додав Шнайдер.

Вікові зони та балансир: як оновлять дитмайданчик біля львівського цирку фото

Фігура слона, яку планують відновити

Під час підготовки проекту відновлення дитячого майданчика були враховані попередні напрацювання активістів та думка громадськості. Зокрема, за словами Шнайдера, збережене зонування майданчика, рішення щодо типу покриттів та певні об’єкти на майданчику, зокрема щодо збереження існуючих фігур.

Вартість відновлення майданчика становить 1,4 млн грн. Щодо термінів, то, за словами Володимира Шнайдера, дитячий майданчик планують відновити до кінця року.

"Ми розуміємо, що з дня на день погодні умови погіршуються, однак плануємо здати цей об’єкт на до кінця року. Зараз там проведений демонтаж половини майданчика, зроблені грунтові роботи із вирівнюванню поверхні та тривають роботи з мощення", - прокоментував Володимир Шнайдер.

Нагадаємо, що біля цирку уже відремонтували площу, а також закінчують роботи з відновлення скверу, у якому встановили пам'ятник Богдану-Ігорю Антоничу.

Дивись ще: 

Дізнайся: де у Львові сьогодні не буде води

Екстрений випадок: у Львові вимушено приземлився пасажирський літак

Долучайся: у Львові стартував маштабний проект зі збору крові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах