Водіям на замітку: у Львові з'явиться ще одна велика парковка

Новина - Події - Водіям на замітку: у Львові з'явиться ще одна велика парковка

Новина - Події - Водіям на замітку: у Львові з'явиться ще одна велика парковка

Події
08 листопада 2016 15:59

Біля Львівського державного цирку облаштують паркінг вартістю майже 1,43 млн грн. Договір про створення відповідного дорожнього покриття підписали Галицька райадміністрація та підприємство "Компанія Вестінвест".

Про це стало відомо зі звіту про укладений договір, що опублікований на сайті публічних закупівель Prozorro, - інформує сайт "Наші гроші".

Як розповіла голова Галицької райадміністрації Ірина Іванчина, біля цирку буде 43 паркомісця. Фактично у замовлені роботи входить облаштування дорожнього покриття (мощення) для паркінгу. Далі паркінгом завідуватиме "Львівавтодор". "Компанія Вестінвест" повинна завершити усі роботи до кінця року. Таким чином, одне паркомісце коштуватиме близько 33 тисячі гривень.

Власником підприємства "Компанія Вестінвест", що було зареєстровано у березні цього року в Києві, є львів’янин Юрій Кужея.  Згідно з інформацією в Prozorro, "Компанія Вестінвест" восени також отримала замовлення на будівництво водопостачання вул. Івасюка і вул. Дорошенка у селі Малехів Жовківського району за понад 1 млн грн та на каналізування вул. Горіхової у Львові за 264,5 тис. грн.

Дивись ще: 

Щось новеньке: львів'ян кличуть на нічну екскурсію старовинним замком

Екстрений випадок: у Львові вимушено приземлився пасажирський літак

Долучайся: у Львові стартував маштабний проект зі збору крові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах