Є робота: львівські ЦНАПи набирають працівників

Новина - Події - Є робота: львівські ЦНАПи набирають працівників

Новина - Події - Є робота: львівські ЦНАПи набирають працівників

Події
11 листопада 2016 12:06

Центр надання  адміністративних послуг запрошує активних та комунікабельних людей долучатись до команди працівників Центру. Конкурс триває до 5 грудня, інформує прес-служба ЛМР.

Центр надання  адміністративних послуг шукає адміністраторів – фахівців, які інформують, консультують та допомагають отримати адміністративну  послугу мешканцю.

Кваліфікаційні вимоги:

1.Вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем "магістр", "спеціаліст".

2. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді головного спеціаліста – не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

3. Досвід ведення ділової документації.

4. Досвід надання консультацій клієнтам чи ведення переговорів.

Особисті якості: дисциплінованість; акуратність; відповідальність; вміння чітко формулювати свою думку та налагоджувати спілкування з людьми.

"Робота в ЦНАПі,  перш за все, це щоденне навчання. Адже спілкування з людьми, надання консультативної та правової допомоги є безпосереднім джерелом інтелектуального зростання. Водночас, ця робота не є легкою, адже покладає на кожного з працівників велику відповідальність. Консультування громадян, прийом документів та правильне їх оформлення потребують великої обізнаності. У роботі адміністратора  важливо уважно вислухати людину. Це дає змогу правильно проконсультувати та порадити найкращий шлях вирішення питання. Подяка людей – найвище задоволення від роботи", – розповідає працівник ЦНАПу Дмитро.

Зокрема, у ЦНАПі надають такі послуги: реєстрація бізнесу; земельні відносин; оформлення та видача паспортів; геодезія, земельний кадастр; торгівля та зовнішня реклама; оренда та реєстрація нерухомості; будівництво та архітектура; опіка та піклування.

Бажаєте приєднатися до команди Центру надання адміністративних послуг? Надсилайте своє резюме у відділ кадрів апарату виконкому ЛМР на електронну скриньку: kadry215@gmail.com (обов’язково вказуйте  в темі листа П.І.Б. та посаду). Контактний телефон: 032 2975804. Подавайте документи для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади за адресою: м. Львів, пл.Ринок,1 , каб.118. Контактний телефон: 032 2975830.

Нагадаємо, з метою наближення адміністративних послуг до громад районів Львова, у місті працюють такі підрозділи ЦНАП: на пл. Ринок, 1 (Галицький район), на вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район), на вул. М. Хвильового, 14а (Шевченківський район), на вул. Костя Левицького, 67 (Личаківський район), та на пр. Червоної Калини, 72А (Сихівський район). Також цьогоріч планують відкрити  ЦНАП і у Франківському районі – на вул. Ген. Чупринки, 85.

Дивись ще: 

Дізнайся: як зміниться рух львівських маршруток після запуску трамвая на Сихів

Відбувся переляком: чиновника-хабарника львівський суд поновив на посаді

У Львові аварія: п'яний водій розтрощив три автомобілі і втік

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах