Пожежа у клубі "Mi100": поліція знайшла підозрюваного

Новина - Події - Пожежа у клубі "Mi100": поліція знайшла підозрюваного

Новина - Події - Пожежа у клубі "Mi100": поліція знайшла підозрюваного

Події
30 листопада 2016 11:00

Після пожежі в нічному клубі "Mi100" у Львові 14 людей опинилися на лікарняних ліжках, а один помер від отриманих опіків. Поліція оголосила про підозру виконуючому обов'язки директора розважального центру Сергію Чередниченко. Згідно зі статтею "порушення вимог пожежної безпеки", по якій відкрили кримінальне провадження, йому може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі. Найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід. Винним себе Сергій Чередниченко не вважає - каже, з організатором шоу, який стажувався на посаду арт-директора клубу, домовлялися про світлове шоу без використання вогню. До речі, особистості організатора і учасників шоу вже встановлені, їм направлені повістки. Йдуть слідчі дії за участю їх і їхніх адвокатів. Організатор - житель Львова. Лікування постраждалих оплачує керівництво клубу.

Читайте також: Шансів вижити практично не було: у лікарні Львова помер чоловік, який обгорів у нічному клубі

Одного з постраждалих врятувати не вдалося. 47-річного чоловіка, який отримав опіки 95% тіла, відразу транспортували до реанімації. Опіки були критичними, лікарі в перший же день попередили родичів про те, що треба бути готовими до гіршого. Потерпілий помер в ніч на вівторок у 8-ій Львівській міській клінічній лікарні. Тієї фатальної ночі чоловік разом з родичами і друзями відзначав в клубі день народження одного з них. В палаючий зал повернувся з вулиці - хтось із компанії залишався всередині. На ньому спалахнув одяг - обгоріло все, крім захищеної черевиками частини ніг.

А ось стан його племінника, який з опіками кистей і обличчя також потрапив в реанімацію, покращився - в понеділок його перевели у відділення. Тут же залишаються ще сім відвідувачів вогненної вечірки - вони в стані середньої тяжкості.

Джерело: kp.ua.

Дивись ще: 

Будь в курсі: куди у Львові перенесли зупинки громадського транспорту

Космічні ціни: скільки коштуватиме проживання у Львові на новорічні свята

Не мерзни на зупинці: у Львові через обвал дороги трамваї заблокувало в депо

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах