Шок: у Львові мати кинула немовлям у поліцейських

Новина - Події - Шок: у Львові мати кинула немовлям у поліцейських

Новина - Події - Шок: у Львові мати кинула немовлям у поліцейських

Події
13 грудня 2016 12:55

У Львові багатодітна жінка залишила дітей на батька і пішла пиячити. Повернувшись, вона влаштувала дебош у квартирі, кидала немовля. Її шпиталізувала бригада з психіатричної лікарні.

Як розповідає прес-служба патрульної поліції Львова, за одну ніч патрульні тричі виїжджали на виклики на вулицю Гетьмана Мазепи. Останній близько 3 години ночі. Нетвереза жінка, яка викликала поліцію, не могла потрапити додому. 30-річна жінка є матір’ю чотирьох дітей, наймолодшій з яких кілька місяців. Жінка покинула дітей на невизначений час на чоловіка і вживала алкоголь.

Вже у квартирі п’яна жінка, тримаючи на руках дитину, вчинила сварку і намагалася побитися з чоловіком та патрульними. Під час цього 4-місячна дитина випала з рук матері, проте інспекторам вдалося зловити дівчинку.

"У зв’язку з неадекватною поведінкою матері на місце викликали бригаду медиків з психіатричної лікарні. При лікарях матір кинула дитину поліцейським, які знову її врятували від падіння", - йдеться у повідомленні поліції.

Медики госпіталізували жінку, адже помітили у неї суїцидальні схильності. Патрульні написали рапорт щодо цієї події і повідомили про неї відповідні служби та гарячу лінію міста.

На місце викликали швидку допомогу, яка оглянула дітей. З ними все гаразд, вони залишилися з татом.

Дивись ще: 

Будь в курсі: львівська влада розповіла, коли у школах міста почнеться карантин

Фотофакт: у центрі Львова встановлюють новорічну ялинку

Увага, розшук: у Львові переховується розбійник

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах