Де купити ялинку у Львові: мапа

Новина - Події - Де купити ялинку у Львові: мапа

Новина - Події - Де купити ялинку у Львові: мапа

Події
15 грудня 2016 10:34

13 грудня у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства провели міжвідомчу виробничу нараду, під час якої обговорили ялинкову кампанію 2016-2017.

Відтак на ялинкову кампанію 2016-2017 років лісогосподарські підприємства  запропонували заготівлю новорічних ялинок в обсязі 14,5 тисяч штук.

Середня ціна на ялинки 1-3 м буде становити від 55 до 250 грн. На сайтах лісогосподарських підприємств можна дізнатися про ціну на ялинку в залежності від породи та висоти деревця. Реалізація ялинок буде проводитися з дворів лісництв, лісгоспів, на ринках районного та місцевого значення та в місті Львові.

Як і в минулому році, кожна ялинка буде маркуватися біркою або самоклеючою стрічкою із штрих-кодом, яка містить інформацію про місце заготівлі, що підтверджує законність її реалізації.

Відпуск новорічних ялинок буде проводитись по товарно-транспортних накладних, скріплених гербовою печаткою лісогосподарського підприємства.

Для організованого проведення цьогорічної ялинкової кампанії та попередження випадків незаконної заготівлі і реалізації новорічних ялинок з працівників державної лісової охорони, держекоінспекції, органів поліції будуть створені мобільні рейдові групи з метою охорони хвойних насаджень та перевірки законності придбання і перевезення новорічних ялинок.

За кожну незаконно зрубану новорічну ялинку накладатиметься штраф розмір якого становить від 85,0 до 170,0 грн. та нараховуватиметься шкода завдана природному середовищу розмір якої за одне деревце в залежності від величини становить від 355 грн. і більше. 

"Наближаються свята Нового року та Різдва Христового. Звертаємось до всіх громадян – не купувати у передноворічний період незаконно зрубані ялинки без відповідного маркування. Спільними зусиллями державної лісової охорони, екоінспекції, органів поліції, засобів масової інформації та громадськості зможемо упорядкувати торгівлю новорічними ялинками та зберегти наші ліси від незаконних вирубок",  – йдеться у повідомленні прес-служби Львівського ОУЛМГ.

Де купити ялинку у Львові: 

Джерело: tvoemisto.tv. 

 Дивись ще: 

Люстрація та очищення влади: чим займатиметься екс-голова поліції Львівщини

Готуй гаманець: скільки коштуватиме таксі на Новий рік у Львові

Сиди вдома: на Львівщині оголосили штормове попередження

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах