Не сподобалася пісня: в центрі Львова обстріляли вуличних музикантів

Новина - Події - Не сподобалася пісня: в центрі Львова обстріляли вуличних музикантів

Новина - Події - Не сподобалася пісня: в центрі Львова обстріляли вуличних музикантів

Події
26 грудня 2016 12:54

Вчора увечері у Львові патрульні затримали чоловіків, які вчинили стрілянину в центрі міста. Про це розповіли у патрульній поліції Львова.

- 25 грудня поліцію викликали на вулицю Театральну, де за словами очевидців двоє чоловіків відкрили стрілянину в повітря та погрожували перехожим. З ними була також жінка, - зазначили копи.

Патрульні отримали орієнтування, з описами невідомих. Почали обстежувати територію. Інспектори виявили одного із чоловіків, який співпадав під описи порушника, при ньому був травматичний пістолет Форт-12 із знятим запобіжником. З патроном у патроннику. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу. Попередньо знайшли 5 гільз.

Не сподобалася пісня: в центрі Львова обстріляли вуличних музикантів фото

Тим часом інший екіпаж отримав орієнтування про невідомих осіб, які сіли в таксі Daewoo Lanos. Їхні описи теж співпадали із розшукуваними. Патрульні виявили цей автомобіль і зупинили його. В салоні був чоловік та жінка. У нього знайшли травматичний пістолет Макарова для відстрілу гумових куль. Його магазин був вже порожній. Також на килимку лежав ніж із плямами схожими на кров та серветка поруч. На місце викликали слідчих. Свідки події упізнали усіх трьох осіб.

Причиною конфлікту, за словами очевидців, був репертуар вуличного музиканта, який не сподобався раніше згаданій компанії. Решту обставин справи з‘ясовуватимуть слідчі.

Не сподобалася пісня: в центрі Львова обстріляли вуличних музикантів фото 1Не сподобалася пісня: в центрі Львова обстріляли вуличних музикантів фото 2Не сподобалася пісня: в центрі Львова обстріляли вуличних музикантів фото 3

Дивись ще: 

Прямуємо до ЄС: Київ, Львів та Париж зв’яже новий потяг "Укрзалізниці"

Є загиблі: на Львівщині згорів сміттєвоз з водієм

сьогодні немає світла та коли включать

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах