Будь в курсі: як працюватимуть банки Львова на новорічні та різдвяні свята

Новина - Події - Будь в курсі: як працюватимуть банки Львова на новорічні та різдвяні свята

Новина - Події - Будь в курсі: як працюватимуть банки Львова на новорічні та різдвяні свята

Події
28 грудня 2016 11:43

У період новорічно-різвяних свят банки матимуть ті ж вихідні, що й у всіх громадян, однак повинні забезпечити безперебійну роботу банкоматів.

Згідно з постановою НБУ, додатковими вихідними для банківської системи будуть понеділок 2 січня і понеділок 9 січня. У той же час 4-6 і 10 січня банківська система буде працювати в звичайному режимі.

28 і 29 грудня система електронних платежів працює в режимі продовженого банківського дня на 2 години. 30 грудня до 13:00 всі учасники СЕП можуть здійснювати платежі  лише між банківськими установами, що підпорядковані одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані в НБУ та в органи Державної казначейської служби України. З 30 грудня до 4 січня включно буде діяти офіційний курс гривні, встановлений Національним банком України 29 грудня 2016 року.

"У період з 31 грудня 2016 року до 9 січня 2017 року включно банки повинні забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів", – йдеться в постанові.

Нагадаємо, на Новий Рік та Різдво українці відпочиватимуть по три дні поспіль, адже свята збігаються із вихідними. Відтак, два офіційні державні вихідні (1 та 7 січня) перенесуть на понеділок.

Джерело: tvoemisto.tv. 

Дивись ще: 

Різдво наближається: стала відома детальна програма заходів на зимові свята у Львові

Заробити на святах: де і скільки можна підробити на Новий рік та Різдво у Львові

Новий рік у Львові: на скільки зросли ціни на житло

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах