Новорічна казка від NIVEA для всієї родини

Новина - Події - Новорічна казка від NIVEA для всієї родини

Новина - Події - Новорічна казка від NIVEA для всієї родини

Події
29 грудня 2016 12:39

Вже два тижні львів’яни та гості міста – від малечі до дорослих – заходять в гості до Казкового Будинку NIVEA. На святковому ярмарку на проспекті Свободи на всіх чекають вистави лялькового театру, розважальна програма за участю аніматорів, Новорічна Майстерня та "Пошта ніжності".

15-го грудня на святковому Ярмарку на проспекті Свободи NIVEA відчинила двері свого Казкового Будинку, в якому кожен гість зможе відчути справжній домашній затишок та піклування, і приємно провести час з рідними та друзями.

Новорічна казка від NIVEA для всієї родини фото

До 2017 року залишилось декілька днів, і якщо ви ще не відчуваєте, що свято вже зовсім близько – поспішайте отримати заряд новорічного настрою, завітавши до Казкового Будинку NIVEA! Зараз найкраща нагода відкласти повсякденні справи і взятися до приємних новорічних клопотів та провести час зі своєю родиною, друзями та близькими людьми. NIVEAзапрошує всіх бажаючих зануритися в святкову атмосферу Нового Року та Різдва!

Головна мета кампанії – дати можливість провести час всією родиною, нагадати, як приємно та просто дарувати один одному ніжність та щире піклування і найголовніше – подарувати дітям чарівне та незабутнє відчуття свята, яке вони із захватом будуть згадувати ще довгий час.

На маленьких гостей чекає справжня казка – вистави лялькового театру про пригоди героїв NIVEA - Левка, Марійки та невгамовного Кролика. Відвідати вистави можна з 16:00 до 22:00 у будні дні, а також з 12:00 до 22:00 у вихідні. В Новорічну Ніч та на Різдво NIVEA чекає Вас з 15:00 до 02:00.

Крім різноманітних розваг, розіграшів та подарунків на території Святкового Будинку NIVEA відвідувачі зможуть протестувати продукцію NIVEA.

Надихайтеся новорічним настроєм, даруйте ніжність та піклування близьким, і не втрачайте можливість весело та захоплююче провести час всією родиною !

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах