Може собі дозволити: Садовий розповів, скільки коштує його відпустка в Альпах

Новина - Події - Може собі дозволити: Садовий розповів, скільки коштує його відпустка в Альпах

Новина - Події - Може собі дозволити: Садовий розповів, скільки коштує його відпустка в Альпах

Події
12 сiчня 2017 14:43

Як повідомлялося, мера Львова Андрія Садового сфотографували на відпочинку на італійському гірськолижному курорті Кронплатц. Садовий уже підтвердив, що поїхав в Італію на чотири дні разом з усією родиною.

Фото Садового з відпочинку на італійському курорті в ніч на 12 січня опублікував у Facebook депутат Львівської міськради від партії УКРОП Ігор Зінкевич.

Може собі дозволити: Садовий розповів, скільки коштує його відпустка в Альпах фото

Як пояснив ZAXID.NET Ігор Зінкевич, фото він отримав від українця, який працює на цьому лижному курорті. "Ця людина просила про анонімність, бо побоюється за своє місце роботи, тому я опублікував його від свого імені. Але я знаю цю людину уже більше двох років", – сказав Зінкевич.

Фото львівського мера викликало жваве обговорення у соцмережах. Частина користувачів сприйняла такий відпочинок як виклично розкішний, інші порівнюють вартість зимового відпочинку в Альпах з відпочиноком в українському "Буковелі", де ціни значно вищі.

Садовий уже відреагував на публікацію своїх фото з Кронплатцу. Він опублікував фото з готелю разом з дружиною і п’ятьма синами.

"Зараз з сім'єю в Kronplatz (Італія). Готель Heinz (3*).Вартість проживання в готелі на 7-х людей зі сніданками та вечерями 410 євро на добу", – пояснив Садовий, зауваживши, що середньомісячний задекларований дохід його родини становить понад 200 тис. грн.

Кронплац – це популярний гірськолижний курорт, розташований у південних Альпах. На горі Кронплатц, висотою 2275 м, яка і дала назву курорту, прокладено майже 120 км лижних трас, працює 32 витяги.

Дивись ще: 

Будь в курсі: коли та на скільки на Львівщині здорожчає проїзд у автобусах

Готуй ковзани: яка погода буде у Львові найближчими днями

Без вини винні: троє невинних львів'ян просиділи шість років в ізоляторі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах