День соборності-2017 у Львові: що буде цікавого

Новина - Події - День соборності-2017 у Львові: що буде цікавого

Новина - Події - День соборності-2017 у Львові: що буде цікавого

Події
17 сiчня 2017 16:12

Цієї неділі, 22 січня, на Львівщині заплановано ряд урочистих заходів з нагоди Дня Соборності України. Серед них – вшанування українських воїнів на Личаківському цвинтарі, громадське віче, спільна молитва за Україну у центрі міста та урочиста академія. По це повідомили у львівській ОДА. 


Програма

О 12:00 на Личаківському кладовищі вшановуватимуть пам’ять українських воїнів: борців за незалежність та територіальну цілісність України згадуватимуть на полі почесних поховань № 67, Євгена Петрушевича, Президента Національної Ради ЗУНР, вшанують біля Меморіалу воїнам Української Галицької Армії.  Також запалюватимуть лампадки до могил воїнів АТО та проведуть екуменічну панахиду.

О 14:00 розпочнеться молодіжна акція "Міст єдності": учнівська та студентська молодь утворить "живий ланцюг" та прикрасить синьо-жовтими стрічками пішохідний міст над алеєю у парку "Погулянка", де залишатимуть побажання для України та міст.

Також о 14:00, з ініціативи громадських організацій патріотичного спрямування, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться громадське віче та спільна молитва за Україну.

О 16:00 год у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться урочиста академія.

Дивись ще: 

Випадок чи саботаж: у львівському депо водії розбили ще два нових "Електрони"

Новинка: через Львів поїдуть потяги-трансформери

У Львові горів офіс: є постраждалі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах