Зарано радіти: Львову знов загрожує сміттєвий колапс

Новина - Події - Зарано радіти: Львову знов загрожує сміттєвий колапс

Новина - Події - Зарано радіти: Львову знов загрожує сміттєвий колапс

Події
30 сiчня 2017 12:06

Днями у Львова завершуються домовленості щодо вивезення сміття з міста на полігони області. Про це сьогодні, 30 січня, повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

"Станом на 9.00 у Львові за невивезено 85 майданчиків, із них 71 – з перенакопиченням. Очікуємо, що сьогодні, максимум, – завтра вони також будуть вивезені. Після цього проведемо на них дезінфекцію, дератизацію…", – розповів він про ситуацію з сміттям у місті.

Водночас Сергій Бабак наголоси на тому, що у міста вже завершуються домовленості щодо вивезення сміття на полігони області і у Львові можливий черговий колапс.

"Також хочу звернути увагу, що ці угоди, які були підписані, діють від трьох до п’яти днів, і розраховані на невелику кількість ТПВ. Ми очікували на тривалу співпрацю по вивезенню ТПВ з тими містами, з якими маємо підписні короткотривалі угоди.

Я маю надію, що така співпраця буде продовжена. Так нині-завтра-післязавтра сміття вивозитиметься, а далі ситуація може повернутися у попереднє русло".

Дивись ще: 

Львів’янину на замітку: як виглядатиме договір із сімейним лікарем

Найгуманніший суд у світі: львівський суд відмовив в арешті київського судді-хабарника

Що будуватимуть: у Львові видали містобудівні умови на 5 об’єктів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах