Впоралися: з території Львова вивезено все накопичене сміття

Новина - Події - Впоралися: з території Львова вивезено все накопичене сміття

Новина - Події - Впоралися: з території Львова вивезено все накопичене сміття

Події
30 сiчня 2017 14:17

На сьогодні накопичене сміття вже вивезено з території Львова. За попередніми підрахунками, воно знаходилося на території 380 майданчиків об’ємом більше півтори тисячі тонн. Про це сьогодні, 30 січня, на брифінгу заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

"Сьогодні зранку ми провели засідання робочої групи, на якій були представники компаній-перевізників, представники міської влади і ЛОДА. За результатами цієї наради, я можу стверджувати, що перевізники вивезли нагромадження твердих побутових відходів з території Львова. Для того, щоб перевірити цю інформацію, департамент житлово-комунального господарства скерував своїх представників по території міста, і ми до кінця дня будемо мати вже перевірену інформацію", – сказав Олег Синютка.

Зараз львівське сміття за домовленістю вивозять до семи населених пунктів Львівської області: Дрогобич, Борислав, Самбір, Новий Розділ, Радехів, Нововяворівськ та Стрий.

"Зрозуміло, що обсяги львівської сміття занадто великі для того, щоб щоденно приймати їх на території цих полігонів. Але я переконаний, що якщо провести відповідні переговори не тільки з місцевими органами влади Львівщини, а й органами влади України, то цієї проблеми впродовж наступного періоду виникати не буде", – сказав голова Львівської ОДА.

Мешканців Львова просять звертатись на гарячу лінію області "112", якщо вони на сьогодні бачать будь-де переповнені твердими побутовими відходами майданчики. Ця потрібно для того, щоб в ЛОДА могли поставити запитання перед перевізником стосовно вивезення відходів саме з цієї ділянки.

Окрім того, Олег Синютка сподівається, що від сьогодні міська влада приступить до дератизації та дезінфекції  майданчиків, так як це передбачено рішення комісії з надзвичайних ситуацій.

Дивись ще: 

Львів’янину на замітку: як виглядатиме договір із сімейним лікарем

Найгуманніший суд у світі: львівський суд відмовив в арешті київського судді-хабарника

Що будуватимуть: у Львові видали містобудівні умови на 5 об’єктів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах