Не тільки "Хюндаї": по дорозі зі Львова зламався рейковий автобус

Новина - Події - Не тільки "Хюндаї": по дорозі зі Львова зламався рейковий автобус

Новина - Події - Не тільки "Хюндаї": по дорозі зі Львова зламався рейковий автобус

Події
31 сiчня 2017 15:00

Ті, хто цим електротранспортом вирушив у подорож, ще довго шкодували про це. Адже рейковий автобус, що їхав маршрутом  Львів -- Луцьк -- Ківерці, зламався посеред поля. Людям довелося сидіти без тепла і світла.

Транспорт вийшов з ладу ввечері приблизно за 12 кілометрів від Стоянова, що в Радехівському районі. Пасажири, відчувши запах диму, одразу наробили галасу. Поки люди телефонували на гарячу лінію "Укрзалізниці", машиніст намагався самотужки відремонтувати рейковий автобус, та не зміг. Тож на допомогу виїхав тепловоз.

"Ми чекали на допомогу близько двох годин. На вулиці у той момент було мінус 17 градусів, а всередині -- плюс 10. Було холодно. Також час від часу зникало світло, -- розповідає Експресу Андрій Костельний, пасажир. -- У рейковому автобусі були пасажири різного віку, а також батьки з дітьми. Очевидно, що поломка транспорту не є провиною машиніста чи бригади, яка працювала у поїзді, а "Укрзалізниці", бо ця структура випустила на маршрут несправний рейковий автобус. Така ситуація трапилася вже не вперше. З п'яти разів, коли я ним їхав, було вже дві поломки".

Пасажири обурені, адже до місця призначення кожен дістався на кілька годин пізніше від запланованого часу. Будуть писати скарги в "Укрзалізницю", аби робота цієї структури стала якіснішою.

До речі, Львівська залізниця скасувала регіональний поїзд зі Львова до Ковеля. Пояснюють це тим, що цей маршрут виявився збитковим, бо серед пасажирів попитом цей потяг не користувався. Тож його курсування було невигідним.

"Регіональний експрес" (денний швидкісний) №704/703 сполученням Львів -- Ковель -- Львів було призначено як експеримент для вивчення пасажиропотоку. За весь час курсування наповненість цього поїзда не перевищувала семи відсотків. Тому залізницею було прийнято рішення не продовжувати роботу "Регіонального експресу", -- повідомили в установі.

Тим часом, нині розглядають призначення нового регіонального поїзда за маршрутом Львів -- Ковель -- Львів, яким буде курсувати рейковий автобус серії РА-620М.

"Він розрахований на 93 пасажирів. Розклад руху розробляється таким чином, щоб пасажири із Ковеля зранку прибували у Львів, а ввечері зворотно поїзд відправлявся зі Львова", -- додали у "Львівській залізниці".

Джерело: lvivexpres.com.

Дивись ще: 

Водію на замітку: у Львові перекрили одну з вулиць

Дізнайся: де у Львові сьогодні не буде світла та коли включать

Хто саме: визначені бійці АТО зі Львова, які отримають по 100 тис грн

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах