Дізнайся чому: на Грибовицьке сміттєзвалище знову возитимуть сміття

Новина - Події - Дізнайся чому: на Грибовицьке сміттєзвалище знову возитимуть сміття

Новина - Події - Дізнайся чому: на Грибовицьке сміттєзвалище знову возитимуть сміття

Події
01 лютого 2017 16:47

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Сергій Бабак повідомив, що на "Збиранці" потрібно терміново провести укріплюючі роботи, які мають робитися виключно зі сміття. Про це від сказав сьогодні, 1 лютого, на прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

"На "Збиранці" треба проводити невідкладні протиаварійні роботи, а вже після цього приступати до рекультивації полігону. Це принципово. Там висять схили, там є інфільтрати, там треба щось робити з біогазом. Нам треба недопустити розширення обвалу полігону. А для того, щоб зробити це вирівняння, потрібно сміття, тому що не може бути різнорідний ґрунт. Так проектом передбачено", – розповів Сергій Бабак.

Він сказав, що для цього укріплення на Грибовицьке сміттєзвалище возитимуть сміття після того, як Малехів прийме відповідні положення.

"Є 2 фактори. Перший – це може робити підрядна організація, з якою міська рада заключить договір і буде оплачувати ці роботи. Але для цього треба, щоб Малехівська сільська рада відвела 3,5 га земельної ділянки, тому що законодавством заборонено проводити роботи на ділянці, яка невідведена належним чином. Є другий варіант, коли оголошується надзвичайна ситуація і це повноваження проводиться для невідкладних протиаварійних робіт. Ми все ж маємо надію, що малехівська рада зрозуміє важливість ситуації, бо це наша спільна відповідальність за те, що може там відбутись", – додав Бабак.

Дивись ще: 

На Львівщині п'яні школярі підпалили школу щоб викрасти журнал з оцінками

Дізнайся: які дороги відремонтують у Личаківському районі Львова

Будь в курсі: де у Львові сьогодні немає світла та коли включать

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах