Медицина онлайн: у клініках Львова запроваджують інтернет-реєстрацію

Новина - Події - Медицина онлайн: у клініках Львова запроваджують інтернет-реєстрацію

Новина - Події - Медицина онлайн: у клініках Львова запроваджують інтернет-реєстрацію

Події
03 лютого 2017 12:32

Як розповів Tvoemisto.tv Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР, у Львові вже кілька років працюють над тим, щоб запровадити у роботі медичних закладів електронний документообіг.

"Першим проектом у цьому напрямку стала реалізація на базі Міської дитячої клінічної лікарні  (вул. Орлика, 4) електронних медичних карток стаціонарного хворого. Зараз тут, паралельно з паперовим, здійснюється й електронний документообіг", – зазначив Володимир Зуб.

За його словами, запровадження онлайн-реєстрації у 4-й міській лікарні на Сихові також дало успішний результат. "Позитивний досвід дозволив уже цього року поширити електронну реєстратуру на амбулаторні підрозділи Першої міської лікарні та 2-гу міську поліклініку. Наступним кроком буде залучення в цей процес й інших поліклінік міста. Зокрема, поліклінік Личаківського та Залізничного районів, мікрорайону Левандівки тощо. Цей процес непростий, бо потребує фінансових ресурсів, часу і, без сумніву, навчання медперсоналу. Через це він є довготривалим, але його необхідно реалізовувати", – додав головний медик Львова.

Дивись ще: 

Готуй ковзани: яка погода буде у Львові на вихідних

На гарячому: на Львівщині помічника нардепа схопили на хабарі

Є постраждалі: під Львовом автобус протаранив вантажівку

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах