Будь в курсі: в яких львівських поліклініках запрацює електронна реєстрація

фото з сайту Снігурівська районна державна адміністрація

фото з сайту Снігурівська районна державна адміністрація

Події
15 лютого 2017 15:09

У Львові триває запровадження системи електронного запису на прийом до лікарів у поліклініках. Електронна реєстрація уже працює у 4-ій комунальній поліклініці на пр. Червоної Калини, у 2-ій поліклініці на вул. Симоненка, а також у двох відділеннях та шести амбулаторіях 1-ої поліклініки, повідомив ZAXID.NET начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

"Ще три наші заклади: 5-а поліклініка на вул. Виговського, 6-а поліклініка на вул. Медової Печери та 3-а поліклініка на Левандівці вивчають цей досвід і готуються до запровадження електронної реєстрації у себе", – сказав він.

Маючи доступ до інтернету, можна самостійно, без звернення до реєстратури закладу, у будь-який зручний час записатися он-лайн на прийом до сімейного лікаря за адресою https://reestratura.com, та отримати підтвердження – електронний талон – у вигляді смс на мобільний телефон або листом на електронну пошту. Поряд із цим, залишається можливість запису на прийом через реєстратуру у поліклініках. Запровадження електронної реєстрації дає можливість економити час пацієнтам та більш якісно планувати свою роботу лікарям поліклінік.

Крім цього у Львові вивчають можливість запровадження "електронних карток" для пацієнтів поліклінік. Така ідея розглядається у межах проекту "Розумний район", яким мешканці міста обрали район Наукової - Володимира Великого.

Як розповів начальник управління інформаційних технологій Львівської міськради Іван Коржов, запровадження електронного документообігу у поліклініці може відчутно покращити рівень обслуговування та перевести організаційну роботу щодо ведення історій пацієнтів на сучасний лад. За його словами, поки що в Україні мало успішних прикладів таких інновацій, і поліклініка на вул. Симоненка у Львові може започаткувати таку історію успіху.

Своєю чергою Володимир Зуб повідомив, що відбулася нарада з цього приводу і зараз необхідно сформулювати медично-технічне завдання. Коли воно буде сформоване, можна буде готуватися до тендеру, щоб придбати необхідну ІТ-програму. "Поки що ми вивчаємо існуючі приклади. Сподіваємося, що цей проект буде реалізований упродовж цього року", – зазначив Володимир Зуб.

Дивись ще:

Скоротять стаціонар та лікарів: у Львові реорганізують шкірно-венерологічну службу

Львів"янину на замітку: як працюватимуть кол-центри з лікарем

Добра новина: для важкохворих дітей у Львові створили мобільний хоспіс

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах