Львів'янину на замітку: з'явився новий сервіс з інформацією про черги на кордонах

фото з сайту  Львівські новини

фото з сайту Львівські новини

Події
20 лютого 2017 15:44

Держприкордонслужба запустила оновлений сервіс з інформацією про завантаженість пунктів пропуску на українських кордонах. Оновлену інтерактивну карту запустили 20 лютого.

Львів'янину на замітку: з'явився новий сервіс з інформацією про черги на кордонах фото

Залежно від довжини черги пункти пропуску позначатимуть трьома кольорами

На карті  доступна інформація про кількість легкових і вантажних автомобілів у черзі, швидкість оформлення авто за годину, а також дані про час роботи пунктів пропуску. Окрім цього на сайті є можливість спостерігати за чергами на пунктах пропуску через встановлені відеокамери.

"Співробітники Держприкордонслужби України вживають всіх заходів, аби перетин кордону людьми через пункти пропуску був максимально швидким та комфортним. Для цього запроваджуються новації в технологічних схемах, апробовуються різноманітні нововведення, які в подальшому поширюють на інші пункти пропуску. Аби систематизувати інформацію про стан завантаженості пунктів пропуску відтепер вона оприлюднюватиметься на сайті Держприкордонслужби", – йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби.

Львів'янину на замітку: з'явився новий сервіс з інформацією про черги на кордонах фото 1

Сервіс дозволяє отримати детальну інформацію про черги на пунктах пропуску, а також переглянути відео з камер спостереження

Інформація на оновленому сервісі оновлюватиметься кожні три години. Залежно від завантаженості пункти пропуску на карті позначатимуть трьома кольорами. Якщо час очікування у черзі становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску буде зеленого кольору, якщо тривалість очікування близько 2 годин – синього кольору, а якщо більше 2 годин – значок буде червоного кольору.

Дивись ще:

Попалися: поліція схопила сутенерів, які організували мережу борделів у Львові

Львів'яни святкують Сиропусний тиждень: з наступного понеділка - Великий піст

Дізнайся: де у Львові не буде світла у лютому-березні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах