Стало відомо, хто батько новопризначеної замміністра енергетики Наталі Бойко

фото:ТСН

фото:ТСН

Події
24 лютого 2017 16:02

У мережі дізналися, хто є батьком недавно призначеної заступника міністра енергетики Наталії Бойко.

Про батька молодої красуні написав на своїй сторінці в Facebook блогер і активіст Клим Братковський, передає Обозреватель.

Читайте ще, Відповідатиме за євроінтеграцію: заступником міністра енергетики стала 27-річна львів'янка

Стало відомо, хто батько новопризначеної замміністра енергетики Наталі Бойко фото

За його даними,  заступник міністра - дочка Члена верховної ради Правосуддя (Другий Дисциплінарної палати) Андрія Михайловича Бойка.

" Коли ти член Вищої ради правосуддя, член Другої  Дисциплінарної палати, то у тебе дочка стає заступником міністра. Пробачте нас  "Небесна Сотня, ми знову революцію про ** али", - написав Братковський.

"А говорили - на *** ала ... Насправді посаду дочки прикупив люблячий батько А тато, звичайно ж, - рагуль з Яремче ... Як бачите, рагуль важко вибивався в люди і закономірно бажає дочці кращої долі", - прокоментувала адвокат Тетяна Монтян ,

"Молода львів'янка є дочкою екс-декана юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Андрія Бойко, який зараз є членом Вищої ради юстиції. Про це свідчать дані, які вказав Андрій Бойко в автобіографії ..", - йдеться в повідомленні.

Згідно з декларацією дівчини, в 2016 році вона отримала близько мільйона гривень доходу від підприємницької діяльності. За даними Мін'юсту, вона займається виробництвом гофрованого паперу та картону, паперової та картонної тари - КВЕД-17.21.

Стало відомо, хто батько новопризначеної замміністра енергетики Наталі Бойко фото 1

Стало відомо, хто батько новопризначеної замміністра енергетики Наталі Бойко фото 2

Стало відомо, хто батько новопризначеної замміністра енергетики Наталі Бойко фото 3

Також у замміністра є "Toyota C-HR" 2016 випуску, вартістю 747 939 грн. Крім того, вона задекларувала перстень для заручин від "Tiffany & Co".

Стало відомо, хто батько новопризначеної замміністра енергетики Наталі Бойко фото 4У соцмережі користувачі не залишили без уваги новину про батька дівчини.

"Де б вона була, якби не її тато У нас є тисячі геніальних фахівців, але вони їдуть за кордон, оскільки через такі кумівські призначення у них немає шансу?", - Прокоментував Андрій Маршал.

"Крім знань, ще є поняття досвіду життєвого, професійного, а він, як правило, є похідною часу Ну як мінімум п'ять років треба відпахати, щоб дорости до такої посади.", - Написав Тарас Петренко.

"Може, вона найкраща в конкурсі .. є чималий досвід роботи в цій галузі і на керівних посадах, може, просто ще не опублікували її досягнення під її керівництвом на попередніх посадах", - заступилася за дівчину Тетяна Величко.

"Скоро в чергу на посади в вищих сферах влади будуть ставати прямо з дитсадка", - написала Лариса Володіна.

"Застара вона - 27 років, заступнику Авакова - 24 роки", - пожартував Борис Кальчо.

Дивись ще:

Мільйон готівкою та джип: декларація новопризначеної чиновниці зі Львова Наталії Бойко

Призначення: гендиректором Львівської опери став екс-міністр культури

Батяри, флюгери, глинтвейн: ТОП фестивалів цієї весни у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах