Дадуть обіцяне: завтра родини загиблих гірників отримають по 100 тис. грн

фото з сайту Российская газета

фото з сайту Российская газета

Події
09 березня 2017 16:29

10 березня, родини гірників, які загинули внаслідок НС на шахті "Степова", отримають по 100 тис. грн на карткові рахунки, повідомив  9 березня, під час брифінгу  голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

"Відповідно до ухвали сесії Обласної ради, ми сподіваємось, що вже завтра будуть перші виплати  родинам загиблих гірників по 100 тис, а постраждалим від 20-60 тис. гривень. Також сподіваємось, що наступного тижня родини, які зазнали втрат, отримають і гроші, які виділив Кабінет міністрів України", - зазначив Олег Синютка.

Також, за словами голови Львівської ОДА, станом на  сьогодні в лікарні залишається 23 постраждалих, стан їхнього здоров'я - різний.

"Є частина людей, які можуть у найближчий час бути виписані, але за рекомендаціями лікарів вони ще деякий проведуть у лікарні", - додав Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні рішенням господарського суду Львівської області  були розблоковані рахунки ДП.Відтак, сьогодні-завтра шахтарі отримають заборговані кошти на свої карткові рахунки

Дивись ще:

Протест: працівники шахт готують на Львівщині масштабний страйк

Страйк: у Львові шахтарі пікетують суд

Гірники добилися свого: львівський суд дозволив виплатити їм 100 млн. зарплат

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах