Де саме: у Львові запрацював шостий ЦНАП

фото:Львівська міська рада

фото:Львівська міська рада

Події
13 березня 2017 16:36

У Франківському районі запрацював Центр надання адміністративних послуг. Його відкрили у приміщенні районної адміністрації. У приміщенні просторі офіси, зали очікувань та приймальні, замість живої черги ? електронна.

"В мене один день вихідний, я повинна була його витрачати на те, щоб ту чергу тут проводити. А зараз, слава Богу, приємно. Дівчата всі уважні дуже ввічливі", – каже відвідувачка Валентина.

Мешканці тут можуть подати своє звернення, записатись на прийом до посадовця чи зареєструвати юридичну особу. А також вирішити питання, за які відповідає Держгеокадастр, ДАБІ, соцзахист та Держгімпромнагляд.

"Найактуальніші послуги ? це є реєстрація місця проживання, знаття з реєстрації місця проживання, а також це є виготовлення ID-паспортів та закордонних паспортів", – говорить керівник офісу ЦНАП на вул. Чупринки, 85 Зоряна Лень.

Центр облаштований пандусами, є маркування шрифтом Брайля та безкоштовний інтернет. За послуги можна розрахуватись одразу на місці.

"Мені приємно, що і працівники, які тут працюють, і мешканці, які приходять за послугами, консультаціями, почувають себе гідно. Тому що самі умови створюють зовсім іншу атмосферу", – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

На створення цього ЦНАПу витратили майже два мільйони бюджетних коштів. Це вже шостий такий у місті. Такі є у кожному районі Львова. З’являться й нові.

"Прийняли рішення, що громада Рясного повинна мати свій центр, де територіально впродовж 15хвилин, не виїжджаючи особливо далеко, не йдучи можна замовити послуги. Тому цього року ми розпочали ремонтні роботи у новому приміщенні", – додає директорка департаменту адмінпослуг Валентина Бартошик.

Наступного року такі центри облаштують на вулиці Під Голоском, а також у Рудному, Винниках та Брюховичах.

Джерело: zaxid.net.

Дивись ще:

Добра справа: у Львові встановили холодильники для безхатьків

Зваж ранець: львів’янам пропонують перевірити, чи не перевантажують підручниками школярів

Нові керівники: у Львівській міській раді – кадрові ротації

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах