Буде зручніше: у лікарнях на львів’янок заведуть електронні картки

фото з сайту Новини Виноградівщини

фото з сайту Новини Виноградівщини

Події
15 березня 2017 10:09

Департамент охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації визначив переможця закупівлі програмного продукту “Електронний реєстр жінок Львівської області”, повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоровь'я ЛОДА

Вказана закупівля передбачає розробку програмного продукту для створення електронної медичної картки жінки-пацієнта, що буде працювати від амбулаторії сімейної медицини до центру третинного рівня у Львівській області. Така програма допоможе персоніфікувати дані та слідкувати за станом обстеження, результатами аналізів кожної жінки як лікарем, так і пацієнтом самостійно.

Також з метою впровадження даного програмного продукту в рамках закупівлі буде придбана комп’ютерна техніка та серверне обладнання. Зокрема, для покриття усіх амбулаторій сімейної медицини комп’ютерною мережею, за рахунок коштів обласної Програми боротьби з онкологічними захворюваннями у Львівській області на 2017 – 2020 роки (затверджена рішенням сесії Львівської обласної ради від 27.12.2016 № 329), на забезпечення співфінансування субпроекту буде придбано додатково комп’ютерну техніку для амбулаторій області.

Нагадаємо, проект реалізується у рамках спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей" субпроекту "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлиних технологій".

Дивись ще:

"Безкоштовні" пологи: скільки львів'янки платять за народження дитини

"Зараз я на даху": восьмикласник на Львівщині влаштував онлайн-трансляцію самогубства

Смертельна гра: "Синій кит" добралась до Дрогобича

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах