Попались: впіймали грабіжників, які "почистили" ювелірний магазин у Львові та поранили охоронця

фото: Галицький кореспондент

фото: Галицький кореспондент

Події
03 квiтня 2017 17:04

Правоохоронці Львівщини 1 квітня затримали двох зловмисників, які скоїли розбійний напад на ювелірний магазин у Львові. Одного злочинці впіймали у Білій Церкві, іншого – у Черкасах.  Про це сьогодні, 3 квітня, під час брифінгу повідомив начальник ГУ НП у Львівській області  Валерій Середа, передає Львівський портал.

Нагадаємо, 22 березня на вулиці Городоцькій сталося збройне пограбування ювелірного магазину. В результаті постраждав охоронець закладу.

Як повідомив головний поліцейський області, обидва зловмисники вже були раніше судимі за розбійні напади. Чоловіки віком 30 та 50 років, мешканці Черкащини та Київщини. Один з них родом із Донецька.

"На їхньому рахунку  – приблизно чотири напади по всій Україні. Працювали вони продумано. Після скоєння злочину чоловіки відразу ж роз’їжджалися по різних містах країни, де собі спокійно жили…Тому, було дещо важко на них вийти, але нам це все-таки вдалося…", – зазначив Валерій Середа.

Також він зауважив, що зловмисники вже почали розтрачувати награбоване. Власне, попередня вартість ювелірних виробів, що були поцуплені, складає 200 тисяч гривень.

Зловмисникам оголошено про підозру. Дії чоловіків кваліфікують за ст. 187 (розбій) ККУ.

Дивись ще:

Водіям на замітку: які дороги Львівщини зараз ремонтують 

Дубль два: на Львівщині палає сміттєзвалище 

Знайшли місце: на дитмайданчику у Львові влаштували стрілянину 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах