Захист свого бізнесу: львівські таксисти вимагають заборонити онлайн таксі

Новина - Події - Захист свого бізнесу: львівські таксисти вимагають заборонити онлайн таксі

Новина - Події - Захист свого бізнесу: львівські таксисти вимагають заборонити онлайн таксі

Події
05 квiтня 2017 11:29

Під час прес-конференції 4 квітня голова профспілки таксистів у Львівській області Ігор Михальський, що таксисти вимагають ухвалення законопроекту, який дозволить легалізувати ринок таксі і заборонити онлайн-сервіси.

Через тиждень відбудеться нарада профспілки в Києві, після чого таксисти планують продовжувати акції протесту, повідомляє zik.

"У цьому проекті все прописано. За 20 років ми зібрали всі негаразди, мінуси, плюси в роботі таксі і прописали в цьому законопроекті, щоб таксист не був "перевізником пасажирів", а саме таксистом. Тоді він буде мати кримінальну, моральну, фінансову відповідальність", – заявив Ігор Михальський.

Також Ігор Михальський розповів, що для того, щоб зайти на ринок таксі, спочатку потрібно визначити чи вигідний Uber для таксистів Львова, місцевих жителів і міського бюджету. За його словами, це захист свого бізнесу.

10 квітня в Києві відбудеться з’їзд профспілки таксистів України, там буде вирішуватись питання, як протидіяти онлайн-сервісу Uber.

Як нагадує tvoemisto.tv, 30-го березня, відбулася акція протесту таксоперевізників Львівщини, яка стала причиною заторів на багатьох вулицях міста.

Таксисти озвучили такі вимоги та передали їх голові ЛОДА Олегу Синютці, попередивши: якщо їх не виконають до вказаного терміну, Асоціація організовуватиме всеукраїнську акцію протесту:

- Розпочати перевірку діяльності іноземних серверів "Яндекс Таксі", "Убер" та їхніх партнерів в Україні.
-  На час перевірки припинити діяльність цих структур на території України.
- До 1-го травня запровадити фіксований податок Внесення змін до ліцензійних умов на таксі (місцева ліцензія та спрощені умови її отриманні).
- До 1-го травня вивести з тіні самозайнятих осіб, малий бізнес шляхом внесення змін до Податкового кодексу – запровадження фіксованого податку.

Дивись ще: 

Доступні ліки: скільки коштують "соціальні" препарати, що видаватимуть в аптеках Львова

Львів вибухнув цвітом: квітне магнолія, алича і форзиція

Більше дерев та фонтан: у Львові озеленяють площу Ринок

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах