Організувала схему: працівниця банку у Львові розкрадала гроші клієнтів

фото з сайту Корупція.Інфо

фото з сайту Корупція.Інфо

Події
07 квiтня 2017 11:12

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області викрили працівника відділення одного із банків, яка організувала схему розкрадання банківських коштів. Встановлено незаконне заволодіння грошовими коштами на суму у триста тисяч гривень, повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

У відділенні працівниця надавала клієнтам касові та окремі розрахункові послуги, а також приймала та видавала готівку та готувала фінансові звіти за проведеними касовими операціями.

Як встановили правоохоронці, маючи вільний доступ до готівкових коштів, які знаходяться у касі, фінпрацівник привласнила готівкові кошти з каси банку в сумі триста тисяч гривень, які витратила на власні потреби. Аби приховати свої злочинні дії, вона внесла зміни до автоматизованої системи банку та здійснила фіктивний касовий переказ на суму викрадених коштів.

Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст. 191 (розкрадання у великих розмірах) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на  строк  від  п’яти  до  восьми років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Дивись ще:

Увага: на вихідних у Львові перекриватимуть рух

Кримінальний талант: 14-річний підліток вдруге викрав автомобіль у Львові

Заробляла на пам’ятниках: головний спеціаліст ДАБІ у Львові попався на хабарі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах