Ремонт і дезінфекція пологових: де влітку народжуватимуть львів'янки

фото з сайту LiveInternet

фото з сайту LiveInternet

Події
19 квiтня 2017 16:01

Пологові відділення поступово закриватимуть на планові профілактичні дезінфекційні обробки.

У Львові є два пологові відділення і пологовий будинок: пологове відділення Львівської обласної клінічної лікарні ( на вул. Чернігівській ), пологове відділення III міської клінічної лікарні (на вул. Раппопорта, 8) і міський клінічний пологовий будинок №1, що на вул. Мечнікова, 8. Їх щороку закривають на планові профілактичні дезінфекційні обробки.

У Львові та й в області чимало майбутніх матусь заздалегідь обирають пологове відділення, в якому хочуть народжувати: одні ідуть туди, де працює їхній лікар (або вже народжували у нього, або його їм рекомендували), інші обирають медичний заклад, де, на їхню думку, кращі умови і для породіллі, і для маляти. Тож саме їх цікавить графік закриття на "помивку" пологових відділень.

Як повідомив "Львівській газеті" головний гінеколог департаменту охорони здоров я ЛОДА Ігор Потапов, згідно з наказом Департаменту охорони здоров я ЛОДА № 258 від 7 квітня 2017 року, цьогоріч першим на плановий ремонт і дезінфекцію закриють пологовий будинок №1, що на вул. Мечникова. Він не працюватиме з 1 червня до 4 липня 2017 року.

Наступний – пологове відділення на вул. Раппопорта. Планову дезінфекцію тут проводитимуть з 5 липня по 8 серпня 2017 року.

А пологове відділення Львівської обласної клінічної лікарні буде закрито значно довше, бо тут планується велика реконструкція. Згідно з планом, вона триватиме з 9 серпня по 10 листопада 2017 року. Не виключено, що реконструкція може затягнутися і на довший час.

Дивись ще:

Кадровий відділ: Ірину Микичак призначено керівником департаменту охорони здоров’я ЛОДА

Рейтинг: в якому районі Львова отримують найбільшу зарплатню

Втік з дитячої поліклініки: у Львові розшукують 15-річного хлопця

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах