Проект: трамвай на Сихів подовжать до Арени Львів

Новина - Події - Проект: трамвай на Сихів подовжать до Арени Львів

Новина - Події - Проект: трамвай на Сихів подовжать до Арени Львів

Події
21 квiтня 2017 11:07

У Львові розпрацьовують проект продовження трамвайної колії по вул. Вернадського до стадіону "Арена Львів" та до вул. Кн. Ольги. Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував інформацію щодо трамваю на Сихів та усунення виявлених недоліків. Мер зазначив, що дрібні технологічні недоліки будуть усувати підрядники. 

"Трамвай їздить. Фахівці виявили одну малу технологічну дрібницю. Думаю, вони її виправлять. Ми вже сьогодні працюємо над тим, щоб проектувати наступний етап трамваю, щоб ми могли цим прекрасним трамваєм з центру, заїхавши на Сихів, через пр. Червоної Калини, по вул. Вернадського їхати до стадіону і через кільце їхати до шляхопроводу на вул. Кн. Ольги. Це буде таке велике кільце.

Якщо не будувати нові дороги, то місто не має розвитку. Будь-яка нова дорога – це інвестиції, люди вкладають кошти, це податки. Якщо не вкладати кошти в трамвайні колії, якщо не купувати новий транспорт, не будувати дороги – місто не буде розвиватись. Які були дискусії, чи взагалі будувати цей трамвай на Сихів. 95% людей не вірили, що він буде збудований. Потім всі рахували гроші, зараз вже ніхто нічого не рахує. Всі є разом, всі разом будували і всі разом з цього користають.Ті, хто будували, ті будуть ліквідовувати недоліки", - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Дивись ще: 

Тікав від копів: головного лісничого Жовківського лісгоспу впіймали п’яним за кермом

Дивись: створено онлайн-мапу Львівщини з місцями для пікніка

Фоторепортаж: як виглядає площа Митна у Львові перед відкриттям

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах