Дізнайся: в яких львівських школах відновлять басейни

фото з сайту Новини | Освітній портал Львівщини

фото з сайту Новини | Освітній портал Львівщини

Події
24 квiтня 2017 17:05

У Львові за кошти міського бюджету триває активна ремонтна кампанія в установах освіти. Вже завершено роботи з капітального ремонту басейну у СЗШ № 99. У 2017 році відновлять роботу ще трьох басейнів: в ЛНВК "Школа І ступеня – гімназія", у СЗШ № 65 та у СЗШ № 86, інформує прес-центр ЛМР.

"Для проведення ремонтних робіт у басейні школи № 99 було передбачено у міському бюджеті 5 млн. 200 тис. грн.

У навчальних закладах міста Львова передбачено функціонування 28 басейнів: 24 – у школах і 4 – у дошкільних навчальних закладах. З тих 24 басейнах, які передбачені у школах, на сьогоднішній день функціонує 16 басейнів і ще 8 треба відновити. З тих 8-ми у 3-ох на сьогоднішній день проводяться ремонтні роботи",- зазначила Зоряна Довганик, в. о. начальника управління освіти ЛМР.

Окрім того, за словами Зоряни Довганик, у 2017 році буде відкориговано проектно-кошторисну документацію на проведення ремонтних робіт у 2-ох басейнах. І залишається ще 2 навчальних заклади на проведення ремонтних робіт, у яких необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію.

Крім цього бюджетом розвитку міського бюджету 2017 року передбачено асигнування для виготовлення проектно-кошторисних документацій на ремонт ще 3 басейнів: у СЗШ №№ 29, 72 та 83.

У 2017 році у бюджеті розвитку міського бюджету м. Львова передбачено асигнування в сумі 6,8 млн грн для проведення названих вище робіт.

Як повідомили в управлінні освіти Львівської міської ради, у навчальних закладах (школи та садочки) міста Львова налічується 28 басейнів. Станом на сьогодні функціонує 16 басейнів. У 2016 році відновлено роботу недіючого більше 25 років басейну у НВК садок-школа "Провесінь". Завершено роботи з капітального ремонту басейнів у СЗШ №№ 36, 99.

Дивись ще:

Львів'янину на замітку: завтра частині Сихова відключать гарячу воду та опалення

Обережно: львів’ян попереджають про небезпечне погодне явище

Без паркінгу: у Львові вирішують, якою буде площа Двірцева

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах