Без паніки: у Львові та області три дні підряд витимуть сирени

фото з сайту  www.segabg.com

фото з сайту www.segabg.com

Події
03 травня 2017 17:10

З 10 до 13 травня у Львівській області проходитимуть навчання з цивільного захисту, під час яких областю лунатимуть сирени, повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2017 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України, у Львівський області, зокрема на території міст обласного значення та районів області, у період з 10 до 13 травня 2017 року буде проводитися командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Львівської області.
У ході навчань будуть відпрацьовуватись практичні дії підрозділів цивільного захисту з можливим переміщенням сил і засобів, та проводитись оповіщення населення сигналом цивільного захисту "Увага всім!" – звучанням електросирен.
"У зв’язку з тим, що згадані заходи з питань цивільного захисту проводяться з навчальною метою, практичні дії не відпрацьовуйте, зберігайте спокій", – радять у департаменті.

Дивіться ще:

Попри спростування: експеримент з врученням повісток на кордоні таки запрацює на Львівщині

Зухвале пограбування: у Львові напали на офіс "Віденської кави"

Не дійшли згоди: на Львівщині під час нічної риболовлі поранили трьох львів'ян

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах