Дізнайся: де у Львові хочуть облаштувати міський пляж

фото з сайту facebook.com/permalink.

фото з сайту facebook.com/permalink.

Події
03 травня 2017 17:28

В управлінні екології Львівської міської ради розробили концепцію розвитку та оновлення узбережжя Левандівського озера. Якщо наміри чиновників підтримають на громадських слуханнях, проект можуть реалізувати до початку цьогорічного купального сезону,  повідомив ZAXID.NET  начальник управління екології ЛМР Андрій Галушка.

Йдеться про благоустрій Левандівського озера, візуалізацію якого чиновники опублікували на сторінці міського управління екології у Facebook. Судячи з концепту, у міськраді хочуть зробити на озері невеликий пляж, облаштувати доріжки та освітлення.

"Ми періодично проводимо акарацидну (боротьба з кліщами, – ред.) обробку Левандівського озера. Минулого року ми почистили з його дна кількадесят сантиметрів намулу і помітили, що влітку там відпочивають львів'яни. Зараз за усіма параметрами вода у Левандівському озері є найкращою з усіх водойм Львова, тому там доречно зробити невелику рекреаційну зону", – сказав  Андрій Галушка.

Обговорення концепції відбудеться у п’ятницю, 5 травня, о 18:00 у парку "Левандівське озеро". За словами начальника управління екології ЛМР, якщо громада схвалить наміри чиновників, роботи на озері розпочнуть в цьому місяці та завершать до початку купального сезону.

Втілення запронованого проекту коштуватиме близько 350 тис. грн і в бюджеті, за словами Андрія Галушки, гроші на це є.

Левандівське озеро розташоване між вулицями Повітряною і Ганкевича та ПАТ "Львівський холодкомбінат". Його площа – 1,9 га.

Дізнайся: де у Львові хочуть облаштувати міський пляж фото

Дізнайся: де у Львові хочуть облаштувати міський пляж фото 1

Дізнайся: де у Львові хочуть облаштувати міський пляж фото 2

Дивись ще:

Дощова каналізація та алеї: як оновлюють парк Залізна вода

Як зміняться громадські простори Львова у 2017

На площі біля університету Франка облаштують громадський простір 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах