"Пробач за все і не шукай": "матір-зозуля", яка здала немовля у камеру схову на Львівщині, залишила записку чоловіку

фото з сайту Бумеранг

фото з сайту Бумеранг

Події
12 травня 2017 13:49

Матір, яка здала немовля у камеру схову на Львівщині, не змогла пояснити свій вчинок на допиті, а згодом і зникла сама, залишивши своєму чоловікові прощальну записку зі словами: "Пробач за все і не шукай", йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Нагадаємо, Шок: львів'янка залишила немовля в камері схову на автовокзалі

Матір залишила дитину на вокзалі, у звичайній сумці. Крихітна дівчинка розкричалась і, таким чином, привернула до себе увагу працівників автовокзалу. Люди викликали поліцію і швидку, тож маля забрали до місцевої лікарні.

"Стан її задовільний, шкірні покриви рожеві, щоб вона була така активна, це відносно своїх фізіологічних особливостей вона відповідає віку", — розповіла Марія Жигайло, завідувач дитячого відділення Червоноградської ЦРЛ.

У поліції з мамою дівчинки вже поспілкувалися. Кажуть, жінка сама прийшла на автовокзал через три години після того, як здала немовля у камеру схову. Після допиту жінка відвезла двох своїх дітей до школи та садочка і — зникла, залишивши чоловікові записку "пробач за все і не шукай".

"Вона, скажімо так, поїхала владнати якісь справи щодо попереднього місця роботи. На запитання, чому вона так само не залишила дитину в машині, вона пояснити нічого не змогла. Вона залишила цю дитину у небезпеці, чи хотіла вона позбутись, вона про це не говорить", — сказав, своєю чергою, Андрій Дикий, керівник Червоноградського відділу поліції.

 

Дивись ще:

Вийняв з зашморгу: на Львівщині прикордонник врятував вагітну-самогубцю

Авто вщент: жінка у Львові на"Volkswagen Beetle" врізалась в дерево і втекла

Не виконали обов’язків: на Львівщині через недбалість чиновників загинуло немовля

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах