Юзеру на замітку: огляд найпопулярніших анонімайзерів

Новина - Події - Юзеру на замітку: огляд найпопулярніших анонімайзерів

Новина - Події - Юзеру на замітку: огляд найпопулярніших анонімайзерів

Події
18 травня 2017 12:07

Анонімайзери - засоби для забезпечення анонімності веб-серфінгу, для обходу веб-фільтрів і локальних законодавчих обмежень відвідування веб-сайтів. У статті мова про піде про те, як застосовуються анонімайзери, яких вони бувають типів, а найпопулярніші з них розглядаються детально.


Cameleo.ru


Анонимайзер для ВКонтакте невеликий огляд

Один з найпопулярніших анонімайзерів на території нашої країни. Простий і без будь-якої реклами. До речі, що стосується реклами, то її на цьому сайті ніколи не було, що не може не радувати. А ось що вас напевно обрадує, так це швидкість роботи — всі сайти відкриваються практично моментально. Користуватися даними анонімайзером простіше простого — введіть адресу потрібного вам сайту в рядок і натисніть на кнопку Go.

Правда, далеко не всіма сайтами вийде повноцінно користуватися. Наприклад, той же Яндекс блокує частину запитів, перенаправляючи безпосередньо на Yandex.ru з Cameleo.ru. Це своєрідний захист Яндекса, це відноситься до всіх Анонімайзерів.


DaiDostup.ru


Анонимайзер для ВКонтакте невеликий огляд

Судячи з усього, належить одним і тим же особам, що і Cameleo.ru, так як дизайн обох сайтів схожий, до того ж вони облінковані між собою. DaiDostup.ru більш популярний і відомий, тому, мабуть, швидкість його роботи виявилася трохи нижче, ніж у не менш знаменитого аналога, описаного вище.

На відміну від Cameleo.ru, на DaiDostup.ru є своєрідний FAQ (розділ "Питання-відповідь") і навіть можливість зворотного зв’язку з розробниками. В іншому різниці помічено не було.


2ip.ru/anonim/


Анонимайзер для ВКонтакте невеликий огляд

Взагалі-то, 2ip.ru — це цілий портал, на якому представлені різні сервіси (у тому числі для вебмайстрів), програми, відгуки про провайдерів, корисні статті, форум і, звичайно ж, анонимайзер.

2ip.ru дуже сильно виділяється серед своїх аналогів. Справа в тому, що за допомогою даного ресурсу ви можете відвідати потрібний вам сайт з IP-адреси певної країни, яку необхідно вибрати самостійно. Наприклад, захотіли зайти з Німеччини? Будь ласка. З Болгарії чи США? Немає проблем! Само собою, можна зайти і з Росії в тому числі. Список країн періодично змінюється.

Швидкість роботи залежить безпосередньо від Анонімайзера, через який працює 2ip.ru, тому вона не завжди достатня. В іншому ж сервіс вийшов чудовим, зручним і простим. Рекомендується до використання.


HideMe.ru

 


Анонимайзер для ВКонтакте невеликий огляд

Досить відомий проект в нашій країні. Має безліч різних налаштувань. Наприклад, дозволяє вибирати сервер, шифрувати домени, блокувати рекламні сервери і т.д. За окрему плату дозволяє вибирати IP-адреси і країни, пропонує використання зручного Firefox-тулбару, настройку швидких ярликів і т.д. Працює досить швидко, особливо з популярними сайтами (ВКонтакте, Яндекс, Google).

Сайт пропонує інші різні інструменти, включаючи тест швидкості інтернету, сканер портів, проксі-чекер і т.п.


Anonymouse.org


Анонимайзер для ВКонтакте невеликий огляд

Дуже старий англомовний проект. Що можна сказати? Працює непогано, іноді, правда, зациклюється — адреса vk.com відкрити не вдалося, але це, судячи з усього, помилка тимчасова. В іншому працює вельми і вельми спритно. На сайті є один блок реклами, але він абсолютно не заважає.

Джерело

Дивись ще:

Санкції: в Україні заборонили "ВКонтакте", "Одноклассники" та "Яндекс"

Как с этим бороться: чем грозит украинским пользователям блокировка российских сайтов

Власти назначили ответственных за разработку механизма блокировки российских сайтов

Очень жаль: Яндекс, Mail.ru и VK дали официальный ответ о блокировке своих сервисов

Порошенко высказался о своем решении и рассказал, почему пользовался "Вконтакте"

Все серьезно: стало известно, когда вступит в силу указ о блокировке российских сайтов

Первый пошел: "Укртелеком" начал работу по блокировке российских сайтов

На сайте президента появилась петиция с призывом отменить запрет VK. Но подписать ее не получится

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах