Що будуватимуть: ЛМР прийняла 9 нових рішень

Новина - Події - Що будуватимуть:  ЛМР прийняла 9 нових рішень

Новина - Події - Що будуватимуть: ЛМР прийняла 9 нових рішень

Події
29 травня 2017 17:04

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв 9 рішень з питань містобудування:

  1. Про внесення змін до наданих управлінням архітектури департаменту містобудування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ПП "Сихівське" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. А. Манастирського, 2 (будинок № 1 на генплані) від 25.01.2016 № 18 та багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. А. Манастирського, 2 зі знесенням існуючої споруди (будинок № 2 на генплані) від 25.01.2016 № 19.
  2. Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію ПАТ "Концерн Галнафтогаз" автозаправного комплексу на просп. В. Чорновола, 14 під багатопаливну автозаправну станцію з влаштуванням автогазозаправного пункту.
  3. Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію з розширенням ТзОВ "Нова Лагода" нежитлової будівлі під літерою "Ж-2" на вул. Городницькій, 56-А під швейну фабрику за рахунок надбудови.
  4. Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ "Фортуна 2017" багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. І. Величковського, 16-А.
  5. Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво гр. гр. Боровець Г. О. та Марущак О. В. станції технічного обслуговування автомобілів на вул. В. Липинського, 50-В.
  6. Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію квартири № 1-А гр. гр. Гудак Н. О. та Боровець Г. М. з розширенням за рахунок надбудови 2-го поверху на вул. Алмазній, 19-А.
  7. Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію гр. Гунь І. М. приміщень № 3 під житлову квартиру з розширенням за рахунок влаштування балкону у житловому будинку № 269-В на вул. Зеленій.
  8. Про розроблення детального плану території у межах вул. Луганської, вул. В. Навроцького, вул. Зеленої, просп. Червоної Калини. 3
  9. Про розроблення детального плану території із зміною функціонального зонування території у районі вул. І. Сулими, вул. Поперечної, вул. Зв’язкової, інформують в ЛМР.

Дивись ще: 

10 вихідних: як будуть відпочивати львів'яни в червні

Львів'янину на замітку: який податок на житло доведеться платити з 1 липня

Леополіс Гран Прі: де перекриватимуть рух транспорту

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах