Є загиблі: у центрі Львова джип влетів у натовп людей

Новина - Події - Є загиблі: у центрі Львова джип влетів у натовп людей

Новина - Події - Є загиблі: у центрі Львова джип влетів у натовп людей

Події
18 червня 2017 14:19

У неділю, 18 червня, об 11:00 у Львові на площі Соборній біля Церкви Святого Андрія авто Land Cruiser заїхало у натовп людeй та пeрeкинулося на бік. У цей час у церкві закінчилася служба і люди виходили на вулицю. За даними поліції, одна жінка загинула на місці, іще одну забрала швидка.

Як пояснила ZAXID.NET речниця Головного управління поліції у Львівській області Світлана Добровольська, водій авто вийшов зі служби у церкві, сів за кермо і не впорався з керуванням.

Є загиблі: у центрі Львова джип влетів у натовп людей фото

"Як розповів водій, 49-річний львів'янин, об 11:00 він з дружиною вийшов з церкви і сів за кермо. З невідомих йому причин авто збільшило швидкість, він не впорався з керуванням, проїхав 15 метрів тротуаром і здійснив наїзд на людей. Одна жінка загинула", - додала Світлана Добровольська.

За кілька хвилин на місце події прибула поліція та рятувальники ДСНС Львівщини, які відключили акумуляторні батареї авто, щоб уникнути загорання.

Є загиблі: у центрі Львова джип влетів у натовп людей фото 1

Водій та його дружина внаслідок ДТП не постраждали. Аби з'ясувати причини наїздку, поліція проведе експертизу авто. Зараз вирішується питання відкриття кримінального провадження.

За словами патрульного капрала поліції Наталі Родоманської, яка патрулювала територю під час ДТП, водія відвезли у відділ поліції для надання показів. Станом на 13:40 правоохоронці чекали авто, яке забере з площі тіло загиблої та перевернутий автомобіль.

Є загиблі: у центрі Львова джип влетів у натовп людей фото 2Є загиблі: у центрі Львова джип влетів у натовп людей фото 3

Дивись ще: 

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Дивись: у передмісті Львова створюють сучасний простір для молоді

Відеофакт: у львівському парку культури запрацювали нові атракціони

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах