Колишній інспектор ДАІ: винуватець трагічної ДТП у центрі Львова купив авто два тижні тому

Новина - Події - Колишній інспектор ДАІ: винуватець трагічної ДТП у центрі Львова купив авто два тижні тому

Новина - Події - Колишній інспектор ДАІ: винуватець трагічної ДТП у центрі Львова купив авто два тижні тому

Події
19 червня 2017 09:36

Журналісти львівського сайту "Варта1", що спеціалізується на надзвичайних подіях, назвали ім`я та прізвище водія позашляховика Toyota Land Cruiser, який у неділю вранці в`їхав на площу перед головним входом до церкви Св. Андрія (УГКЦ), де якраз зібралися віруючі. В результаті загинула жінка, ще кілька віруючих отримали травми.

Як стверджує "Варта1", посилаючись на власні джерела, за кермом Toyota Land Cruiser був колишній інспектор ДАІ Віктор Макаришин, звільнений зі служби півтора роки тому. Після ДТП у Макаришина стався серцевий напад, його стан важкий, але стабільний. 

У поліції не називають ім`я водія, зазначаючи лише його вік – 49 років. Також зі слів водія відомо, що він разом з дружиною також був на службі у церкві Св.Андрія. "Об 11:00 він з дружиною вийшов з церкви і сів за кермо. З невідомих йому причин авто збільшило швидкість, він не впорався з керуванням, проїхав 15 метрів тротуаром і здійснив наїзд на людей", - розповіла речниця львівської поліції Світлана Добровольська.

ZAXID.NET вдалося знайти підтвердження, що свого часу Макаришин Віктор Григорович справді працював старшим інспектором батальйон ДПС ДАІ ГУМВС України у Львівській області. В мережі також виявилось відео, датоване березнем 2013 року, на якому знята суперечка Макаришина з автолюбителем, який і опублікував це відео.

Дивись ще: 

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Дивись: у передмісті Львова створюють сучасний простір для молоді

Відеофакт: у львівському парку культури запрацювали нові атракціони

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах