Гройсман пообіцяв: Кабмін виділить Львову 50 мільйонів на сміттєзвалище

фото з сайту Рівне Інформаційне

фото з сайту Рівне Інформаційне

Події
19 червня 2017 14:55

Кабінет Міністрів України готовий розглянути рішення про виділення з резервного фонду Державного бюджету 50 млн грн місту Львів для проведення робіт з облаштування міського сміттєвого полігону і звертається до інших регіонів країни з проханням допомогти місту у вирішенні "сміттєвої" проблеми, але наголошує на тому, що вирішення проблеми – це обов’язок місцевої влади, сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час селекторної наради з регіонами, інформує прес-служба Львівської ОДА.

"Я готовий внести пропозицію на засідання Уряду і виділити 50 млн грн з резервного фонду для області для облаштування полігону, – сказав Володимир Гройсман. –  Я хочу зараз попросити всю країну: якщо до вас раптом звернеться міський голова Львова Андрій Садовий за допомогою, дуже прошу, якщо можете – допоможіть".

Разом з тим, Глава Уряду підкреслив, що відповідальність за вирішення проблеми утилізації сміття з міської влади Львова ніхто не знімає. Більше того, в разі надання допомоги, Кабінет Міністрів просив би надати часові рамки системного вирішення існуючих труднощів.

Дивись ще:

Щось новеньке: львів'яни сортуватимуть сміття вдома

Фотофакт: на трасі під Львовом загорілася вантажівка з дитячим харчуванням та підгузниками

Щось новеньке: з наступного тижня у Львові запровадять сортування сміття

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах