Програма: чим розважать львів’ян на святі музики

Новина - Події - Програма: чим розважать львів’ян на святі музики

Новина - Події - Програма: чим розважать львів’ян на святі музики

Події
20 червня 2017 11:05

У середу, 21 червня, Львів вже вшосте приєднується до всесвітнього Свята музики. Цього року день літнього сонцестояння святкуватимуть понад 80 гуртів на 40 різноманітних локаціях міста. А для того, щоб публіці було якнайзручніше, організатори запустили мобільні додатки Свята музики.

Особливість Світового свята музики полягає у тому, що всі виступи безкоштовні для глядачів та неприбуткові для організаторів і виконавців. Ідея Свята – вільне поширення музики та самовираження музикантів у просторі міста.Вже у цю середу, 21 червня, з 10.00 до 22.00 год. все місто наповниться вільним звучанням музики завдяки добрій волі львівських музикантів, які вже 6 років підтримують Fete de la Musique – масову некомерційну акцію, унікальну за кількістю учасників та слухачів. Свято музики (Fete de la Musique) розпочалося у Парижі 1982 року, і наразі охоплює понад 120 країн і 700 міст світу. Щороку 21 червня, у день літнього сонцестояння, музиканти і аматори виходять на вулиці своїх міст, і разом з мешканцями наповнюють їх музичним драйвом. Вже третій рік поспіль Свято музики у Львові підтримує Львівська міська рада, а Львів присутній на французькій всесвітній мапі міст-учасників Fete de la Musique.

"Як і щороку, Свято музики відбудеться, незважаючи на дощ, вітер чи зміну часу/місця виступів. Тому користуйтеся нашими мобільними додатками, перевіряйте інформацію на facebook-сторінці Свята, а також не соромтеся запитувати деталі у наших волонтерів",- зазначають організатори.

Дивись ще: 

Допоможіть знайти: у Львові зникла 17-річна студентка

Колишній інспектор ДАІ: винуватець трагічної ДТП у центрі Львова купив авто два тижні тому

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах